Backlinks kopen

Wil je meer bezoekers op jouw website gaan verwelkomen? Dan is het advies om je pijlen te richten op zoekmachineoptimalisatie. Binnen zoekmachineoptimalisatie (SEO) wordt een belangrijke rol ingenomen door linkbuilding. Dit heeft betrekking op het verkrijgen van backlinks. Google hecht veel waarde aan kwalitatieve backlinks, waardoor het aan te raden is om jouw pijlen te richten op het verkrijgen van kwalitatieve backlinks.

Hoe je aan deze kwalitatieve backlinks kunt komen? Eén van de mogelijkheden die je hebt, is om backlinks te kopen. Door de links te kopen, weet je eigenlijk betaald de juiste links te verkrijgen. Dit zie je dan ook direct terug in de waarde die Google aan jouw website toe hecht; je kunt al snel met betaalde links hogere posities binnen Google gaan bekleden.

Waar kun je backlinks kopen?

Wil jij graag met betaalde backlinks de gewenste stappen gaan maken? Dan is het allereerst aan te raden om op zoek te gaan naar een goede verkopende partij. In ons land hebben meerdere partijen zich gespecialiseerd in het aanbieden van backlinks. Bij die partijen ben je dan ook aan het juiste adres om één of meerdere links te kopen.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van een website zoals Sitedeals.nl. Via een dergelijke website kun je ook in contact komen met de juiste partijen/bedrijven. Vervolgens is het via hen mogelijk om een bepaalde hoeveelheid backlinks te kopen, waarmee je de waarde van jouw website dus kunt verhogen.

Uiteraard kan het ook nog nuttig zijn om in jouw netwerk rond te vragen. Mogelijk heb jij op bijvoorbeeld LinkedIn wel een connectie die voor jou het verschil kan maken.

Is het aan te raden om backlinks te kopen?

Over het algemeen kan het volgende gesteld worden: het kopen van backlinks is aan te raden. Wel is het hierbij van ongekend belang dat je jouw pijlen richt op kwalitatieve backlinks. Je kunt beter vijf goede links (niche backlinks) kopen in plaats van twintig slechte (irrelevante) links. Bij linkbuilding draait het niet om de hoeveelheid, maar puur om de kwaliteit van de links. Als je de focus op kwaliteit weet te leggen, zie je de positieve gevolgen al snel in de zoekmachine terugkomen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.