goede backlinks

Hoe krijg je goede backlinks?

Linkbuilding is één van de meest uitdagende onderwerpen voor een ondernemer. Je hebt de linkjes nodig voor de ranking van jouw website in Google, maar het is niet al te makkelijk om de juiste linkjes te verkrijgen. Hoe je alsnog de beste backlinks kunt verkrijgen? In dit artikel vind je hier enkele handige tips voor. Tips waarmee je direct uit de voeten kunt, zodat je direct de waarde van jouw website kunt verhogen!

Tip 1: richt je op betaalde links

Is het verstandig om geld te investeren in het plaatsen van links? Ja, dat is zeker het geval. Als je voor het plaatsen van een link betaald, krijg je daar in de meeste gevallen namelijk veel voor terug. Zo is het in veel gevallen een feit dat de website waarop de backlink geplaatst wordt een flinke autoriteit heeft. Dit zorgt ervoor dat Google ook meer waarde aan deze link hecht.

Bij het verkrijgen van backlinks is het echt zaak om jouw pijlen op kwaliteit te richten. Over het algemeen kan gesteld worden dat een betaalde link veel kwaliteit met zich mee brengt.

Tip 2: vind de juiste partijen

Bij sommige partijen ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van links. Deze partijen hebben zich bijvoorbeeld gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites waarop je links kunt plaatsen. Als je de juiste partijen weet te vinden, kun je bij die partijen van de best mogelijke backlinks gaan genieten. Ook dit zie je weer duidelijk terug in de ranking van jouw website binnen de zoekmachine van Google!

Hoe je deze partijen kunt vinden? Vraag eens in jouw eigen netwerk rond of plaats een aanvraag op één van de online marktplaatsen. Onder meer de website Sitedeals.nl leent zich hier prima voor.

Tip 3: maak gebruik van advertorials of persberichten

Wil je jouw producten of diensten in het nieuws brengen? En wil je direct kwalitatieve backlinks vergaren? Dan is het ook interessant om advertorials en/of persberichten te (laten) plaatsen. Dergelijke artikelen zorgen op de juiste websites voor een toenemende waarde van jouw website. Ook hierbij geldt weer dat kwaliteit voor kwantiteit gaat!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.