Datgene wat een website kracht geeft is niet zozeer SEO maar vooral de content. Content = KING!

Onder content verstaan we; tekst, afbeeldingen, video etc.

Goede content is niet alleen belangrijk voor conversie vooral ook voor Google(!)

Alhoewel Google steeds beter afbeeldingen en video’s “uitlezen” kan, blijft tekst nog steeds de meeste krachtige content-soort als het om ranking gaat.

Wanneer je SEO met content combineert heb je vaak de sleutel tot (meer) succes!

Bestel SEO tekst vanaf nu in onze SEO SHOP

SEO tekst schrijven

SEO tekst schrijven is een tijdrovend klusje. SEO tekst dient technisch in orde te zijn maar ook bezoeker-vriendelijk. Klopt één van beide aspecten niet? Dan scoort een website bagger. Of slecht in de ranking óf slecht qua conversie. Vaak beide.

Om sterke SEO tekst te schrijven heb je heel wat tijd, skills en ervaring nodig. Goede tekst betekend research! Research naar keywords. Short tail én long tail. Want ook het zoekvolume zijn een belangrijke succesfactor.. Focus je op een keyword met MEGA veel traffic maar ook zeer sterke concurrentie of ga je voor zoekwoorden die makkelijk te ranken zijn maar beduidend minder volume hebben? (Vaak is dat laatste een goede eerste pijler om mee te starten)

Met net even wat meer research zal jouw webpagina tot wel honderden procenten meer bezoeker kan gaan genereren.. Welkom bij 5eo!

Succes met SEO teksten

Wanneer je begrijpt hoe Google teksten beoordeeld weet je ook wat je moet doen om jouw teksten waardevol te maken. Een pagina met de keywords op de juiste plaats is de sleutel tot succes.

Enkele voorbeelden

  • Gebruik zoekwoord voorin de kopteksten(H1/H2) en alinea’s.
  • Gebruik relevante LSI- woorden (trefwoorden)
  • Gebruik zoekwoord voorin de meta titel & description
  • Gebruik interne linkbuilding met zoekwoord (anchors)
  • Gebruik zoekwoord in afbeeldingbestandsnaam (keyword.jpg)
  • Gebruik zoekwoord in de ALT’s (alternatieve titel+tekst)

Deze onpage SEO technieken plus een aantal andere zullen zorgen dat jij gegarandeerd meer bezoekers krijgt met jouw website. Je kunt nu gemakkelijk jou SEO teksten bestellen in onze SEO Webshop. Wil je liever zelf leren SEO schrijven en optimaliseren? Overweeg dan eens een investering in je zelf en boek ons voor een SEO consult/training.

Snel en makkelijk SEO teksten bestellen

Je kunt vanaf nu heel simpel SEO teksten kopen. Het enigste wat jij hoeft te doen is bestellen en de tekst plaatsen op je website zodra je die van ons binnen hebt. Wil je graag eerst persoonlijk contact over een bestelling? De klantenservice van onze SEO SHOP staat dagelijks voor je klaar van 10:00-22:00.