Een geoptimaliseerde website staat garant voor bezoekers. Net als kwalitatieve linkbuilding. Alleen een SEO expert is vrij prijzig. Zelf leren uitvoeren is vaak een uitkomst. Je hebt training nodig van een ervaren SEO specialist. Iemand die je alle basisprincipes en kneepjes van het SEO vak kan leren.. Welkom bij 5eo!

SEO & Optimalisatie trainingen

Wij als ervaren SEO nerds willen je graag de benodigde kennis bijbrengen zodat  jij voortaan zelf je website kunt optimaliseren. Niet alleen SEO technisch maar ook op gebied van UX (gebruikerservaring) en conversie. Plan bij ons training in en wij zorgen dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om van je website een succes te maken. Een eenmalige investering die vele malen voordeliger is dan blijven inhuren van een zoekmachinespecialist!

SEO Consult

Behalve dat je ons kan inhuren voor trainingen kunnen we je ook helpen als je al bekend bent met zoekmachineoptimalisatie. We geven je advies hoe en wat je nog verder kunt doen om net die extra stap(pen) te zetten zonder water naar de zee te hoeven dragen. Wij vertellen welke tool, tips en tricks jou nog verder kunnen brengen als het om SEO en succes met je website gaat.